Max van Tongeren

Vicevoorzitter

Motivatie: Ik vind het belangrijk een bijdrage te leveren aan organisaties die de maatschappij een stuk vooruithelpen. Dat is de reden waarom ik al jarenlang in verschillende functies zeer actief ben bij het Nederlandse Rode Kruis.
Door mijn Masterstudie International and European Governance ben ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de EU, en heb ik een zeer brede kennis van de Europese instituties, iets wat me in de bovenstaande functie erg van pas zal komen.
Ik ben er van overtuigd dat ik een goede Vice-voorzitter van de Werkgroep Europa zou zijn, vanwege mijn brede ervaring met het besturen van vrijwilligersorganisaties, mijn kennis van zaken omtrent de Europese Unie en mijn maatschappelijk netwerk.

Linkedin Max van Tongeren

 

Europa in Berlijn

door Max van Tongeren op 30 mei 2017

          Een cruciaal jaar Hoewel de Europese verkiezingen pas over twee jaar zullen plaatsvinden, bevinden we ons momenteel in een politiek cruciaal jaar. Na de Tweede Kamerverkiezingen in maart vonden de Franse Presidentsverkiezingen plaats. Een belangrijke opmaat naar twee verdere verkiezingen die in de toekomst van dit continent ingrijpend kunnen gaan veranderen. Terwijl zowel de

lees verder »

Minister Bert Koenders over de situatie in Syrië, bij VPRO Bureau Buitenland

door Max van Tongeren op 16 mei 2016

            Minister van Buitenlandse Zaken, Bert Koenders sprak maandag 15 mei jl. in het radioprogramma VPRO Bureau Buitenland over de situatie in Syrië. Luister VPRO Bureau Buitenland terug

lees verder »