16 februari 2014, Chassé Theater, Claudius Prinsenlaan 8, Breda | Chassé Theater, Claudius Prinsenlaan 8, Breda

Kom naar het PvdA Congres in Breda

Congres foto
Foto: Flickr/PvdA

Op zaterdag 15 en zondag 16 februari congresseert de Partij van de Arbeid in het Chassé Theater in Breda. Onze leden zullen stemmen over het Europees verkiezingsprogramma en stellen de kandidatenlijst vast voor de verkiezingen voor het Europees Parlement. Ook kiezen zij een deel van het partijbestuur.

Verder vindt er een debat plaats over het onlangs gepresenteerde rapport van de Commissie Melkert, waarin aanbevelingen staan voor een uitweg uit de crisis en wordt er ingegaan op de voortgang van het werk van de Commissie Noten over ledendemocratie. We blikken daarnaast vooruit op de gemeenteraadsverkiezingen en buigen ons over het rapport van de Werkgroep Integriteit.

Download de Congresstukken, het rapport van de Commissie Melkert en de Commissie Noten.

Voor een Europa dat werkt – ontwerpverkiezingsprogramma

Rapport Commissie Melkert

Tussen Leden en Leiders

Het volledige programma volgt binnenkort.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor het Congres via de reserveerlijn van de PvdA: 0900-9553. Voor aanmelding heb je de nummers van deze bijeenkomst nodig:

Zaterdag 15 februari: 5877
Zondag 16 februari: 5878

Houdt ook je relatienummer en postcode bij de hand. Als je geen relatienummer hebt, word je doorverbonden met een van de onze medewerkers van de ledenadministratie (tijdens kantooruren).