Door op 13 februari 2014

Uitnodiging Euro-borrel Paul Tang, 24 februari Partijbureau Amsterdam

Beste leden van de Werkgroep Europa,

Graag nodig ik jullie uit voor de interne aftrap van de Europese campagne van de PvdA op 24 februari van 18.30 uur tot 21.00 uur op het partijkantoor in Amsterdam.

Tijdens deze aftrap zullen Hans Spekman en campagnemanager Pieter Paul Slikker hun visie op de komende campagne met ons delen en praat ik ook graag met jullie over de periode tot 22 mei.

Overal in het land is de PvdA in de weer voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ondertussen zijn ook de voorbereidingen de Europese Parlementsverkiezingen op 22 mei 2014 al begonnen. Bij het organiseren van een succesvolle campagne kunnen we jouw hulp als Euro-enthousiasteling goed gebruiken!

Als lijstrekker van de Partij van de Arbeid voor de Europese verkiezingen op 22 mei wil ik werken aan een sterker en een socialer Europa. Een Europa dat niet alleen gaat over de markt, maar ook over mensen. Daar heb ik jouw hulp bij nodig. Hoe? Door afdelingen te ondersteunen in de EP-campagne, door creatieve ideeën te bedenken en evenementen te organiseren.

Wil jij je graag inzetten en deel uitmaken van het Europese Campagneteam 2014? Kom dan op 24 februari naar de Euroborrel (18.30 uur-partijbureau) waar je in gesprek met de andere enthousiastelingen jouw ideeën kunnen pitchen, uitleg krijgt over de campagnestrategie en kunt aangeven wat jij graag zou willen delen.

Aanmelden kan bij Roshini van den Bergen, door een mail te sturen naar rvdbergen@pvda.nl

Ik hoop je te zien op de Euroborrel!

Paul Tang