Door op 2 juni 2017

Wiardi Beckman Stichting: boekpresentatie “Over de Grens”

 

 

 

 

 

Op vrijdag 16 juni a.s. presenteert de Wiardi Beckman Stichting haar nieuwste uitgave “Over de grens. De vluchtelingencrisis als reality test”, tijdens een bijeenkomst in Humanity House in Den Haag

De vluchtelingencrisis stelt Nederland en Europa voor een ongekende opgave. Wat te doen aan de oorzaken van de vluchtelingenstroom? Hoe moeten we vanuit juridisch en menselijk opzicht met vluchtelingen omgaan? Hoeveel draagvlak is er voor de opvang van vluchtelingen en welke rol speelt integratie hierbij?

“Over de “Grens. De vluchtelingencrisis als reality test” bevat bijdragen van Michael Bröning, Werry Crone, René Cuperus, Mark Elchardus, Han Entzinger, Cyrille Fijnaut, Jan Gruiters, Simon van Melick, Karlijn Muiderman, Lisa Pelling, Annelies Pilon, Kati Piri, Giselle Schellekens, Monika Sie Dhian Ho, Mikal Tseggai, Myrthe Wijnkoop & Fadel Wrakk en is mede mogelijk gemaakt door de PvdA Eurodelegatie en het WBS Europafonds.

Kom naar de boekpresentatie

Wanneer: vrijdag 16 juni van 15.00 tot 17.00 uur (zaal open 14.30 uur) , aansluitend borrel

Waar: Humanity House, Prinsengracht 8, Den Haag

Aanmelden kan via de website van Humanity House

Bestel “Over de Grens”
“Over de grens – De vluchtelingencrisis als reality-test” kunt u bestellen bij de Wiardi Beckman Stichting  door een e-mail te sturen naar [email protected]
Prijs € 20 (plus € 4,68 verzendkosten)
U kunt het boek ook afhalen bij de Wiardi Beckman Stichting (Emmapark 12 te Den Haag) op maandagen, dinsdagen of donderdagen (vanaf 13 juni a.s.).

Waar ben je naar op zoek?